Tagtik

Live-uitzending gaat fout: hij verliest zijn geduld en valt journalist aan

Dinsdagavond veroordeelde de zender Sky Sport met klem de gewelddadige actie van Aurelio De Laurentiis, voorzitter van Napoli (voetbalclub Napels), tegen een van haar journalisten en de cameraman.

Dinsdag, de dag voor de clash tussen Napels en Barça in de Champions League, verloor de voorzitter van de club uit Napels zijn geduld tijdens een interview met een van zijn spelers; Matteo Politano. Terwijl hij vragen van de Sky Sport-journalist beantwoordde, arriveerde De Laurentiis, pakte hem gewelddadig bij de arm en zei: "ze kunnen niet met je praten". Hij duwde de speler opzij en kwam even later terug om de cameraman te duwen. Consternatie alom.

Hoewel Aurelio De Laurentiis bekend staat om zijn talrijke vergissingen en bloedvergieten, laat de zender het hier niet bij en veroordeelt het “dit gebaar en deze agressiviteit”. Dat heeft de directeur van Sky Sport, Federico Ferri, bekendgemaakt. "Sprakeloos over wat onze journalist en onze cameraman is overkomen: ik veroordeel het zonder verder commentaar. Eén ding is zeker: we gaan door zoals altijd, met professionaliteit, nauwkeurigheid en geloofwaardigheid. En met opvoeding".

(Tagtik/Source: Le Soir/Illustration: Unsplash)

SR

SR

Journalist NL@Tagtik

Ook dit kan u interesseren