Tagtik

Coucke en Vanhaezebrouck: op ramkoers of storm in glas water?

Volg hier alles over de Jupiler Pro League

Tijdens de interlandbreak zien veel Belgische clubs hun internationals vertrekken en dus wordt de activiteit op een lager pitje gedraaid. Toch is het niet overal even rustig, zeker niet op Anderlecht. Volgens enkele Vlaamse kranten heeft voorzitter Marc Coucke op eigen houtje enkele dagen verlof toegekend aan Landry Dimata zonder dat hij zijn trainer, Hein Vanhaezebrouck, daarvan op de hoogte had gesteld.

De aanvaller is wel geblesseerd, maar moest zich bij paars-wit melden om te herstellen en te revalideren. Vanhaezebrouck en enkele misnoegde spelers zouden deze voorkeursbehandeling voor de belofteninternational maar matig hebben kunnen appreciëren.

Volgens de kranten zou Vanhaezebrouck dan maar de training van donderdag hebben geannuleerd: de spelers moeten zich pas maandag opnieuw melden op Neerpede. "De wrevel tussen voorzitter en technische staf neemt toe", zo lichtte een bron Het Laatste Nieuws in. Liggen de twee echt op ramkoers of is het een storm in een glas water? De toekomst zal het uitwijzen...

(DC met Dupk/Picture: Belga)

Ook dit kan u interesseren