Tagtik

Politie maakt stomdronken ouders wakker op strand: "Waar zijn jullie kinderen?" (VIDEO)

Neen, het is geen voorbeeld van een goede opvoeding, laat staan van een gezond klimaat voor een kind om in op te groeien. Deze ouders uit de Amerikaanse staat Georgia die stomdronken op het strand in Florida hun roes uitsliepen, krijgen momenteel heel wat bagger over hun heen. Ze lieten hun kinderen immers urenlang aan hun lot over.

Politieagenten moesten Timothy en Alyssia (beiden 27) tot acht maal wakker schudden totdat ze opnieuw aanspreekbaar waren. Omstaanders hadden de politie gebeld omdat de ouders niet meer omkeken naar hun kinderen op een strand in Daytona Beach.

Ze hadden geen flauw idee waar hun kinderen van 5 en 7 jaar zich bevonden. Vader Timothy wees naar het strand, maar daar waren de kinderen niet meer te bespeuren. “Je weet niet waar je kinderen zijn?”, vroeg de agent vervolgens ongelovig. De kinderen werden even later teruggevonden in het zwembad van een nabijgelegen hotel.

Vader Timothy probeerde vervolgens ook weg te lopen van de agenten, alvorens dronken in het zand te vallen. Het koppel wordt nu beschuldigd van kinderverwaarlozing.

(FVDV for Tagtik/Illustration: Youtube screenshot Police Activity)

SR

SR

Journalist NL@Tagtik

Ook dit kan u interesseren