Tagtik

Mysterie op cruiseschip: meisje met roze pyama verdwenen

Duizenden passagiers zoeken op het luxecruiseschip Norwegian Cruise Line mee naar een meisje met roze pyama dat van boord zou zijn gevallen in de buurt van eilanden Mallorca en Menorca.

De ouders van het meisje alarmeerden de crew nadat hun dochter vrijdagnacht verdwenen was op het dek en vermoedelijk over boord was gevallen. Meteen werd een massale zoektocht opgestart en door de speakers van het cruiseschip werden de medepassagiers op de hoogte gebracht van de verdwijning. Het schip maakte zelfs rechtsomkeer om te zoeken naar het meisje.

Ook de passagiers speurden vanop het schip de zee af in de hoop een glimp op te vangen van het vermiste meisje met de roze pyama. "Na zo’n 2 uur varen werd omgeroepen dat we in het gebied waren waarvan gedacht werd dat de passagier in het water was terechtgekomen. De kapitein vroeg toen aan de andere passagiers om op het dek in een rij te gaan staan en mee het water af te speuren. Hij zei dat de passagier in het water die we zochten het laatste gespot was in roze pyjama. We hebben daar met duizenden over de reling staan kijken, voor uren. We zijn een hele tijd op die locatie gebleven. We hebben zo’n 8 uur gezocht. Als ze nog aan boord zou geweest zijn, zouden we haar wel gevonden hebben", zegt journaliste Rebekah Sanderlin die ook aan boord is aan Weather Channel.

Er wordt op dit moment nog steeds met man en macht gespeurd naar het meisje, onder meer met behulp van helikopters en de kustwacht. De kans op een goede afloop daalt echter met de minuut aangezien het meisje al meer dan een dag vermist is op zee.

(Skwadra by Tagtik/Picture: Twitter)

Ook dit kan u interesseren