Tagtik

Nieuw koninklijk schandaal: compromitterende foto's van Prins Harry op Onlyfans

Harry, de jongste zoon van Lady Di, bevindt zich opnieuw in het middelpunt van een controverse. Een vrouw heeft immers nooit eerder gepubliceerde naaktfoto’s van de Britse prins in haar bezit.

Twaalf jaar geleden werden foto's van de toenmalige 27-jarige Prins Harry gepubliceerd terwijl hij aan het genieten was van een feestje in Las Vegas. We zagen hoe hij naakt stripbiljart aan het spelen was en een vrouw knuffelde. Maar dat was nog niet alles: er ontbraken toen veel foto's.

Vandaag wil Carrie, de vrouw in kwestie, van de gelegenheid gebruik maken om haar intrede te maken op het sociale netwerk Onlyfans. "Deze foto's zijn nog nooit door het publiek gezien. Ik heb foto's bij het zwembad van vóór de betreffende avond en foto's van Harry naakt. Mensen zullen verrast zijn. Ik heb ze nog nooit gepost uit respect. Maar nu maakt het niet meer uit, hij is een idioot", zei ze tegen The Sun.

"Harry was zo gek, leuk en spontaan. Waar is die jongen gebleven? Ik denk dat Meghan hem van zijn leven heeft beroofd, nu is hij saai", voegt Carrie eraan toe, die verder ook toegeeft dat ze hoopt op zijn minst 'een paar miljoenen' te verdienen. Ten slotte heeft ze een boodschap voor Meghan Markle: "Als je je man wilt zien in zijn gloriedagen zul je je moeten abonneren en betalen. Ik laat het je weten als ze dat doet."

(Tagtik/Source: The Sun/Picture by DFID - UK Department for International Development - derivative work: Minerva97
Licensed under Creative Common CC BY 2.0.)

SR

SR

Journalist NL@Tagtik

Ook dit kan u interesseren