Tagtik

Dood kind in een valies in de kofferbak van een auto

In Colorado in de Verenigde Staten zitten twee mensen in politiehechtenis voor de dood van een jongen en een meisje wier stoffelijk overschot zes jaar na hun verdwijning werd ontdekt in een koffer en een opslagruimte.

De politie van Pueblo arresteerde Corena Rose Minjarez (36) en Jesus Dominguez (35). Een moordonderzoek werd geopend nadat de politie de stoffelijke resten van een jong meisje had gevonden in een metalen container in een opslagruimte gevuld met verhard beton in de stad Pueblo.

Als onderdeel van het onderzoek begonnen agenten te zoeken naar Jesus Dominguez Jr. en Yesenia Dominguez, die respectievelijk 5 en 3 jaar oud waren, toen ze voor het laatst werden gezien in 2018.

Tijdens het onderzoek werden Dominguez en Minjarez ondervraagd en zeiden ze volgens de politie dat de kinderen zich ergens in Phoenix zouden kunnen bevinden. De politie volgde deze aanwijzing, maar zonder succes.

Tijdens hun onderzoek vonden rechercheurs echter een voertuig dat naar verluidt toebehoorde aan Minjarez op een plaatselijk autokerkhof. Op 6 februari voerde de politie een huiszoekingsbevel uit en vond in de kofferbak een koffer met daarin de stoffelijke resten van een jongen.

Op 15 februari ontving de politie een DNA-bevestiging dat de stoffelijke resten gevonden in de metalen container toebehoorden aan Yesenia Dominguez, en dat de stoffelijke resten gevonden in de koffer toebehoorden aan Jesus Dominguez Jr.

(Tagtik/Source: USA today/Picture: Kat Wilcox for Pexels)

SR

SR

Journalist NL@Tagtik

Ook dit kan u interesseren