Tagtik

Inwoners Toronto beginnen helft van hun eigen bed te verhuren

Inwoners van Toronto nemen hun toevlucht tot onorthodoxe manieren in tijden van torenhoge huisvestingskosten. Mensen beginnen er zelfs ‘de helft van hun bed’ te verhuren, wat een nieuwe trend is die laat zien hoe flexibel en creatief inwoners van de Canadese stad kunnen zijn, zelfs in tijden van een uitdagende huizenmarkt.

Toronto staat bekend om zijn bloeiende economie, gevarieerde gemeenschappen en levendige cultuur. Maar door de toenemende populariteit van de stad is er een enorme vraag naar woningen, waardoor de huurkosten zijn gestegen. Veel mensen vinden het moeilijk om goedkope woonruimte te vinden, wat ertoe leidt dat ze naar andere opties kijken om te helpen met de hoge kosten.

Mensen verhuren nu dan maar de ‘andere helft van hun bed’ in Toronto vanwege de drastische daling van de huizenmarkt.

Hoeveel huur vragen ze?
Uit een advertentie op Facebook Marketplace blijkt dat er voor de helft van een queensize bed 650 Dollar per maand gevraagd wordt. De inwoners van Toronto tonen hiermee hun standvastigheid en vindingrijkheid ondanks een moeilijke vastgoedmarkt.

De trend van het huren van halve bedden is een goed voorbeeld van de inventiviteit van de gemeenschap, waarbij mensen creatieve oplossingen bedenken om de stijgende kosten van levensonderhoud het hoofd te bieden.

(Skwadra by Tagtik/Illustration picture: Unsplash)

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Pubity (@pubity)

SR

SR

Journalist NL@Tagtik

Ook dit kan u interesseren