Tagtik

“Maximale beloning voor elke gedode, verbrande of opgeblazen NAVO-strijder”

Dmitry Medvedev, de vice-president van de Russische Veiligheidsraad, vierde op zijn eigen manier het 75-jarig jubileum van de NAVO door NAVO-troepen die durven in te grijpen op Oekraïens grondgebied met de dood te bedreigen.

We beginnen intussen al te wennen aan berichten op X van de voormalige Russische president, vol geweld en cynisme:

"Onze NAVO-vrienden hebben een nieuwe mantra. Vandaag verklaren ze gezamenlijk dat een interventie in Oekraïne niet gepland is. Slechts een paar troepen zullen een gebied in de buurt van Lvov en misschien Kiev betreden om het “Oekraïense leger” te ontlasten. Soort van opruimen en organiseren; training, speciale elitetroepen naar bepaalde plaatsen brengen, meer niet."

Het gekke schoothondje van Poetin gaat verder:

"Mensen van onze landen, ontspan. Er zullen maar een paar doodskisten zijn. En jullie, Russen, maak je niet al te veel zorgen, we gaan geen oorlog voeren."

“Het zijn gewoon totaal schaamteloze pestkoppen die de hele wereld als dwazen behandelen! Al deze microgenitalen van de NAVO moeten de bevelen van de Oekraïense strijdkrachten gehoorzamen en niemand anders! Anders zullen ze niet eens worden toegelaten tot zo’n smerig land."

"En er kan maar één regel zijn voor deze overzeese luizen die, in tegenstelling tot de ongelukkige Oekraïners, niet gedwongen werden oorlog te voeren: geen gevangenen!"

"En voor elke NAVO-strijder die wordt gedood, opgeblazen of verbrand, moet er een maximale beloning zijn. En er mogen geen lichamen worden geretourneerd. Laat dierbaren in het buitenland lijden."

(SR and FM for Tagtik/Source: X/Picture: Dominik Sotsmann for Unsplash)

SR

SR

Journalist NL@Tagtik

Ook dit kan u interesseren