Tagtik

Passagier zit urenlang vast op vliegtuigtoilet

"Panikeer vooral niet", dat was de belangrijkste boodschap die de stewardessen aan de bewuste man die vastzat op het toilet in de lucht tussen Mumbai en Bangalore meegaven.

De passagier ging naar toilet op een vlucht van het Indiase bedrijf SpiceJet. Had hij te pikant gegeten? Het incident deed alvast heel wat mensen online lachen. 

De deur kwam klem te zitten en niemand van het vliegtuigpersoneel slaagde erin de man te bevrijden. Pas toen het vliegtuig aan de grond stond, kon de man worden vrijgelaten.

Een nogal oplettende stewardess schoof kort voor de landing nog een briefje onder de deur door: “Meneer, we hebben ons best gedaan om de deur te openen, maar het is ons niet gelukt. Geen paniek, we landen over een paar minuten. Zodra de hoofddeur van het vliegtuig opengaat, stapt er een technicus in.”

De ongelukkige man verkeerde in een shocktoestand toen hij deze toch wel hele kleine ruimte van het vliegtuig verliet. De luchtvaartmaatschappij garandeert volledige compensatie voor het veroorzaakte ongemak. Zou deze arme man ooit nog naar het toilet durven op een vliegtuig?

(Tagtik/Source: 7sur7/Illustration: Unsplash)

SR

SR

Journalist NL@Tagtik

Ook dit kan u interesseren