Tagtik

Hij drogeerde zijn vrouw: “83 mannen verkrachtten haar levenloze lichaam!”

Een 68-jarige Fransman wordt ervan beschuldigd zijn vrouw te hebben gedrogeerd en haar vervolgens te hebben overgeleverd aan enkele tientallen verkrachters.

Een opmerkelijk en vooral ziek verhaal bereikt ons vanuit Mazan (Frankrijk). Tien jaar lang rekruteerde een verdachte mannen op internet en bracht ze 's nachts naar zijn huis om zijn vrouw te misbruiken. De vrouw was op het moment van de gruwelijke feiten buiten bewustzijn. Hij filmde alle verkrachtingen en deed er zelf aan mee. Hij begon met deze zieke praktijken in 2013 en ging er bijna tien jaar mee door. Hij trok blijkbaar nooit de aandacht van de autoriteiten. 

In november 2020 werd de man uiteindelijk gevangen genomen. Zijn vrouw ontdekte toen de hel waarvan ze al jaren het slachtoffer bleek te zijn. Tijdens een huiszoeking werden talloze ‘pornografische documenten’ in beslag genomen, waaronder video’s van de gedrogeerde en bewusteloze vrouw, in handen van tientallen vreemden. Er werden 83 auteurs geteld, waarvan er slechts 49 konden worden geïdentificeerd. Gewone mannen van 20 tot 70 jaar.

Volgens BFMTV zou het proces in maart 2024 kunnen plaatsvinden. De verdachten riskeren een gevangenisstraf van maximaal twintig jaar.

(Tagtik/Source: LaDepeche/Illustration: Unsplash)

SR

SR

Journalist NL@Tagtik

Ook dit kan u interesseren