Tagtik

Parket op zoek naar identiteit zestiger die aanspoelde in Wenduine

Wie herkent deze man?
Op woensdag 7 juni 2023 werd het lichaam van een man aangetroffen op het strand van Wenduine. Tot op heden kon deze persoon nog niet geïdentificeerd worden.
De politie van de zone Bredene/De Haan werd woensdag 7 juni rond 7.30 uur opgeroepen voor een lichaam op het strand van Wenduine (De Haan). Ter plaatse konden de hulpdiensten enkel vaststellen dat de man overleden was. Het was niet duidelijk hoe lang hij in het water zou gelegen hebben. Het slachtoffer kon ook niet geïdentificeerd worden.

De Brugse afdeling van het parket West-Vlaanderen stelde een wetsdokter aan om de precieze omstandigheden van het overlijden te onderzoeken. Uit de autopsie is gebleken dat de man door verdrinking om het leven kwam. Het onderzoek naar zijn identiteit loopt nog steeds.
Omdat het gerecht vooralsnog geen idee heeft wie de man kan zijn of waar hij vandaan komt, wordt een opsporingsbericht met foto vrijgegeven. Op die manier hopen ze dat iemand het slachtoffer mee kan helpen identificeren.

Hij is tussen de 60 en 65 jaar oud. Hij is normaal gebouwd en is ongeveer 1 meter 75 lang. Hij heeft kort grijzend haar en een grijze baard en snor. Hij onderging een hazenlipoperatie en heeft een schedeldakprothese. Hij volgde een behandeling tegen epilepsie en nam het medicijn topiramaat (merknaam “Topamax”).

Hij droeg een donkerblauwe T-shirt met een kraag in rood en blauw van het merk “Tom Tailor” in de maat XXL en bruine schoenen van het merk “ECCO” in maat 44.

Heb jij meer informatie? Gelieve dan contact op te nemen met de politie via opsporingen@police.belgium.eu. Je kan ook reageren via het gratis nummer 0800 30 30 0.

(Skwadra by Tagtik/Source and picture: Police) 

Ook dit kan u interesseren