Tagtik

Ze gooit haar gehandicapte zoontje (6) in een rivier vol krokodillen

Ondenkbaar en bijzonder gruwelijk. Zondag werd het levenloze lichaam van een gehandicapt 6-jarig kind gevonden in de Kali-rivier (zuidwest-India). Zijn moeder zou hem aan de krokodillen hebben gevoerd.

Zaterdagavond kregen Ravi en Savitri, 26 en 27 jaar oud, ruzie met elkaar. Ravi  zou zijn vrouw hebben beledigd en het haar kwalijk hebben genomen dat ze een kind met een handicap op de wereld had gezet. Volledig van streek door de woorden van haar partner, zou Savitri de beslissing hebben genomen om haar zoontje in “een afvoerkanaal te gooien dat uitmondt in de Kali-rivier, het biotoop van talrijke krokodillen”, meldt CNews. Getuigen van het verschrikkelijke tafereel waarschuwden onmiddellijk de politie. Volgens The Times of India stond het stel in de buurt bekend om hun veelvuldige ruzies over hun zoontje.

Ravi en Savitri werden gearresteerd. Het lichaam van het jonge slachtoffer werd naar het mortuarium gebracht om de exacte omstandigheden van de dood vast te stellen. De jongen werd naar verluidt gevonden met aanzienlijke verwondingen, bijtwonden en een ontbrekende hand.

(FVDV and AsD for Tagtik/Source: CNews/Illustration: Unsplash)

FVDV

FVDV

Franco Vandevelde - Journalist NL @Tagtik

Ook dit kan u interesseren