Tagtik

Hongerige beer sleept lichaam van gewonde man door het bos

Op zondag 5 mei werd het voertuig van Daniel Ducharme gevonden in Hatfield, Massachusetts, in de Verenigde Staten. De 31-jarige man was het slachtoffer van een verkeersongeval. Toen zijn auto de rijbaan verliet, werd hij uit het passagierscompartiment geslingerd. Zijn lichaam werd vervolgens meegenomen door een beer.

Verschillende getuigen waarschuwden de politie. Een autowrak lag langs de weg, vlakbij een bos. Wat verderop lag het lichaam van Daniel Ducharme, blijkbaar meegesleurd in het bos door een beer. De exacte omstandigheden van het ongeluk zijn tot op de dag van vandaag nog onduidelijk. De man zat alleen in zijn voertuig toen het van de weg raakte, en "de autoriteiten geloven dat hij de controle over zijn voertuig verloor, de vangrail raakte en vervolgens van een helling afrolde en verschillende bomen raakte", meldt Linfo.re. 

De regio waar het ongeluk plaatsvond, staat bekend om zijn zwarte beren. Er zijn meer dan 4.500 beren geregistreerd in de staat Massachusetts. De autoriteiten hadden de bewoners al gewaarschuwd en aangespoord om uiterst voorzichtig te zijn: de winterslaapperiode van het dier was net afgelopen, waardoor hij op zoek was naar voedsel.

(FVDV and AsD for Tagtik/Source: Linfo.re/Illustration: Unsplash)

FVDV

FVDV

Franco Vandevelde - Journalist NL @Tagtik

Ook dit kan u interesseren