Tagtik

Het ziet er steeds slechter uit voor Andrew Tate

De controversiële influencer Andrew Tate en zijn broer Tristan blijven onder huisarrest.

Andrew Tate, de 'vrouwenhatende' online influencer, werd dinsdag samen met zijn broer Tristan en twee Roemeense burgers aangeklaagd op beschuldiging van mensenhandel, verkrachting en het opzetten van een criminele bende. 

De gebroeders Tate en twee Roemeense vrouwelijke verdachten staan ​​onder huisarrest in afwachting van een strafrechtelijk onderzoek wegens misbruik tegen zeven vrouwen. Ze blijven echter alle beschuldigingen ontkennen.

De voormalige kickbokser werd voor het eerst gearresteerd in Boekarest in december 2022. De zelfverklaarde 'Top G' en zijn broer werden tot maart vastgehouden door de politie, waarna ze onder huisarrest werden geplaatst. 

De broers worden ervan verdacht netwerken te hebben opgezet in Roemenië, maar ook in de VS en Groot-Brittannië. Ze dwongen vrouwen gewelddadige handelingen te ondergaan en in pornografische films mee te spelen. Er is ook sprake van twee verkrachtingen. De speurders slaagden erin zeven slachtoffers te identificeren.

De gebroeders Tate verschenen woensdagochtend om 11.00 uur voor een rechtbank in Boekarest. De rechtbank zal zich buigen over hun huisarrest en een datum voor het proces bepalen.

De zaak wordt naar de voorbereidende kamer van de rechtbank gestuurd, waar een rechter 60 dagen de tijd heeft om de dossiers te inspecteren om de wettigheid te waarborgen.

Aanklagers hebben gezegd dat de gebroeders Tate hun slachtoffers rekruteerden door hen te verleiden en ten wijs te maken dat ze met hen een relatie of huwelijk wilden.

(Skwadra by Tagtik/Picture: Youtube)

Ook dit kan u interesseren