Tagtik

"Bleekmiddel in zijn aderen? Hij heeft zich vergist, alles ging in zijn haar!"

Gesterkt door de enthousiaste ontvangst die hij woensdag tijdens een campagne-evenement kreeg, aarzelde Joe Biden niet om zijn tegenstander met humor aan te pakken.

Toen de Covid-19-pandemie woedde, stelde Trump voor om “een beetje bleekmiddel in je aderen te injecteren” om het virus te behandelen. Een surrealistische verklaring die de huidige president van de Verenigde Staten maar al te graag in herinnering bracht toen hij speechte voor een menigte “vakbondsleden uit de bouwsector, die in november opriepen om op hem te stemmen”, meldt 7sur7. De 81-jarige Democraat vervolgde zijn toespraak in deze termen: "Trump vergiste zich, het ging allemaal naar zijn haren!"

Biden en Trump kunnen hun politieke ‘animus’ of hun persoonlijke meningsverschillen overigens niet langer verbergen. De twee vallen elkaar regelmatig aan via indirecte verklaringen. De Republikein, kandidaat bij de verkiezingen in november, profiteerde ook van de tekortkomingen van zijn rivaal om zijn publiek in lachen uit te laten barsten. Hij imiteerde “Sleeping Joe” terwijl hij stotterde en deed alsof hij gedesoriënteerd was.

(FVDV and AsD for Tagtik/Source: 7sur7/Illustration: Unsplash)

FVDV

FVDV

Franco Vandevelde - Journalist NL @Tagtik

Ook dit kan u interesseren