Tagtik

Kwalijke trend op Tinder zorgt voor ontgoocheling in bed

Een Brusselse zakenvrouw van 46 liet zich misleiden door een Antwerpse meubelverkoper (48) die zich op Tinder uitgaf voor een knappe Italiaan.  In werkelijkheid was hij een mollige man met Marokkaanse roots. En dat pikte de vrouw niet! Ze deed hem prompt een proces aan.

De vrouw kreeg van de rechtbank echter geen gelijk. Ze had een klacht tegen hem ingediend omdat ze zich in de val gelokt voelde. De man had op z’n Tinderprofiel een foto gedeeld van een Italiaanse bink, waarna er een date volgde. Maar het bleek geen authentieke foto te zijn. Om zijn leugen vol te houden, blinddoekte hij de 46-jarige Brusselse zakenvrouw. Geïnspireerd op Fifty shades of Grey bedreven ze de liefde, maar toen ze nadien de blinddoek afzette, viel ze van haar wolk. Ze zag met haar eigen ogen dat haar bedpartner absoluut niet leek op de man van de foto's op het Tinderprofiel. De rechtbank gaf haar geen gelijk en oordeelde dat ze de date meermaals had kunnen afbreken door haar blinddoek uit te doen.

Intussen heeft ook een andere vrouw van in de veertig getuigd dat ze door dezelfde man gecatfisht werd. Ze moest eveneens bij aankomst in zijn woning meteen een blinddoek aandoen en werd na de daad overweldigd door ontgoocheling toen ze zijn echte fysiek zag.

(FVDV for Tagtik/Illustration picture: Pixabay)

FVDV

FVDV

Franco Vandevelde - Journalist NL @Tagtik

Ook dit kan u interesseren