Tagtik

Ze snijdt de penis van haar man af: hij twijfelde of hij wel de vader van hun kind was

Een afschuwelijk tafereel vond op dinsdag 14 mei plaats in Colorado, een staat in het westen van de Verenigde Staten. Na een gewelddadige ruzie met haar man pakte een 32-jarige zwangere vrouw een mes en viel ze aan...

Guo Shenting, een jonge vrouw van in de dertig, had een zware ruzie met haar partner over het vaderschap van haar ongeboren kind. Hij vermoedde immers dat ze zwanger was van iemand anders. Toen de verbale confrontatie escaleerde en een meer gewelddadige wending nam, pakt de zwangere Guo Shenting een mes en sneed ze de penis van haar man af. In haar brutale woede stak ze hem ook nog in zijn been.  

"Na de aanval verliet ze het hotel waar het koppel verbleef om alcohol, antibiotica en bier te kopen, maar ze verzuimde om verband te kopen voor de wonden van het slachtoffer," meldt Actu-Maroc. 

Haar zwaargewonde partner klaagde over hevige pijn en Guo belde uiteindelijk de hulpdiensten. Helaas bezweek de man aan zijn verwondingen. De jonge vrouw werd gearresteerd en opgesloten voor moord. 

(FVDV and AsD for Tagtik/Source: Linfo.re - Actu-Maroc/Illustration: Unsplash)

FVDV

FVDV

Franco Vandevelde - Journalist NL @Tagtik

Ook dit kan u interesseren