Tagtik

Murray wint... dankzij het nummer 7!

09 July 2013 11:49 (Tagtik) Met zijn overwinning in Wimbledon bracht Andy Murray heel Engeland in euforie. Van de Queen mag hij zich wellicht binnenkort 'Sir Andy' noemen. En toeval of niet, zijn zege zou weleens verband kunnen houden met... het nummer 7.

Serena verlaat Wimbledon... met 40 handdoeken!

06 July 2013 12:37 (Tagtik) Serena Williams raakte in Wimbledon niet verder dan de achtste finales. Aan de handdoeken zal het niet gelegen hebben: zij propte er voldoende in haar tennistas. Tot acht exemplaren per wedstrijd, goed voor 40 stuks over het hele toernooi!

Wimbledon: de harde tante in Kirsten Flipkens

04 July 2013 10:45 (Tagtik) Wie is Kirsten Flipkens? Ja, we weten dat ze "Flipper" wordt genoemd en dat ze vorig jaar bijna een fatale vlucht nam naar Japan. Maar wat gaat er schuil achter deze dochter van een autohandelaar uit Mol, die meer weet van auto`s dan de gemiddelde man?

Genot door pijn: de masochist in Nadal

09 June 2013 13:30 (Tagtik) Aan de vooravond van zijn achtste finale deed Rafaël Nadal een boekje open over wat hem drijft: "Ik heb in mijn carrière leren genieten van het lijden," vertelde hij aan ex-tennisser Flip Dewulf

Roland-Garros: miljoenen kijkers voor 2 titanengevechten

07 June 2013 10:45 (Tagtik) Er zullen liters zweet vloeien in de halve finales bij de heren op Roland Garros. Tsonga neemt het voor de ogen van miljoenen Franse tv-kijkers op tegen de Spaanse gravelmachine David Ferrer, terwijl titelverdediger Nadal een "vooruitgeschoven finale" speelt tegen Djkokovic