Tagtik

“Vive le Vélo” koos rozen voor Remco

05 September 2022 16:13 Van maandag 5 september tot zondag 11 september slaat Karl Vannieuwkerke samen met zijn team de tenten op in het Pajottenland, de thuishaven van Remco Evenepoel. 7 dagen op een rij zal u kunnen genieten van Vive Le Vélo.

Remco reed nog nooit de derde week van een grote rittenwedstrijd

05 September 2022 15:51 Het Vuelta-peloton geniet van een welverdiende rustdag in het zuiden van Spanje. Remco Evenepoel droomt er intussen van om België de eerste overwinning in een grote ronde in 44 jaar te bezorgen. Dat wordt nog een heuse uitdaging want de huidige leider in de Ronde van Spanje reed nog nooit een derde week in een grote ronde.

Remco zet reuzenstap richting eindzege in Vuelta

30 August 2022 20:20 Remco Evenepoel heeft zijn ritzege beet in de Vuelta. De 22-jarige Vlaams-Brabander benadrukte maandag op de rustdag nog dat zijn eerste doel is om een etappe te winnen in deze Ronde van Spanje. En dat deed de Belgische hardrijder van Quick-Step Alpha Vinyl op dinsdag meteen. Op naar het volgende doel?

Roglic: “Remco is momenteel van een ander niveau”

30 August 2022 20:05 Wint de Sloveen Primoz Roglic voor de vierde keer op rij de Ronde van Spanje? Dat wordt een bijzonder moeilijke opgave. Remco Evenepoel is immers aan een huzarenstukje bezig in de Vuelta. En dat erkent de Sloveense klimmer zonder verpinken.

De leiderstrui, een vergiftigd geschenk voor Evenepoel?

26 August 2022 10:34 In de zesde etappe van de Vuelta heeft Remco Evenepoel zich naar de top van het algemeen klassement gereden. Maar is het niet een beetje vroeg om de rode leiderstrui te pakken in een veeleisende race van drie weken? Patrick Lefevere was uiteraard in de wolken met de prestatie van zijn poulain, maar hij weet ook dat de leiderstrui een zware verantwoordelijkheid is...