Tagtik

En dan zondag de wereldtitel voor Evenepoel?

13 September 2022 09:17 Heel veel tijd om zijn allereerste eindoverwinning in een grote ronde te vieren, kreeg de nog altijd maar 22-jarige Remco Evenepoel niet. Daags na zijn Vuelta-zege zat de Vlaams-Brabander al op een vliegtuig naar Australië.

'Remco Evenepoel wint als eerste Belg in 44 jaar grote ronde'

10 September 2022 17:36 Remco Evenepoel heeft op 22-jarige leeftijd Belgische sportgeschiedenis geschreven door de Ronde van Spanje te winnen. Het Vlaams-Brabantse toptalent controleerde zaterdag zonder enig moment in de problemen te komen de laatste bergetappe, die gewonnen werd door bergkoning Carapaz en zo zijn derde rit won in deze Vuelta.

José Manuel Fuente: de (enige) klimmer die Merckx bang maakte

09 September 2022 14:05 De achtste en negende etappe van de Vuelta werden gereden op een zeer moeilijk parcours in Asturië, in de buurt van Limanes, de geboorteplaats van een van de meest onderschatte klimmers uit de geschiedenis van het wielrennen. Een terugblik op het leven en de carrière van José Manuel Fuente...

“Vive le Vélo” koos rozen voor Remco

05 September 2022 16:13 Van maandag 5 september tot zondag 11 september slaat Karl Vannieuwkerke samen met zijn team de tenten op in het Pajottenland, de thuishaven van Remco Evenepoel. 7 dagen op een rij zal u kunnen genieten van Vive Le Vélo.