Tagtik

Van der Poel: “Mijn beste dag tot nu toe"

08 April 2024 11:04 Mathieu Van der Poel, bleef zondagavond nuchter na zijn tweede overwinning op rij in Roubaix en zijn derde van het seizoen in slechts vijf wedstrijden. Hij sprak eenvoudige woorden met ingetogen emotie.

Zeeman verlaat het wielrennen en gaat AZ leiden

04 April 2024 14:19 Na 13 seizoenen aan het roer te hebben gestaan van de Visma-Lease a Bike verlaat Merijn Zeeman de wielerploeg aan het einde van het jaar om een nieuwe wereld te ontdekken, die van het voetbal: hij wordt sportief directeur van AZ Alkmaar.

Van der Poel geen fan van chicane

04 April 2024 10:17 “Is dit een grap?“ Dat was de eerste reactie van Mathieu Van der Poel, winnaar van Parijs-Roubaix in 2023, toen hij woensdag ontdekte hoe de toegang tot de legendarische Trouée d’Arenberg er dit jaar uit zou zien.

VDP schrijft geschiedenis

01 April 2024 18:24 Door de Ronde voor de derde keer te winnen, heeft Mathieu Van der Poel het record aantal overwinningen in deze Vlaamse klassieker geëvenaard. Maar zijn prestatie was nog uitzonderlijker omdat hij won in de trui van de wereldkampioen. Zijn voorgangers hebben niets dan ontzag voor de Nederlander.