Tagtik

Scooore! League: Proximus Spirou grijpt zijn laatste kans

14 March 2015 14:00 (Tagtik) Antwerp Giants begint zijn Final Round met een nederlaag in eigen huis tegen Proximus Spirou en doet een slechte zaak in de strijd om de tweede plek. Zaterdagavond is het duel tussen Oostende en Limburg United live te volgen op Proximus 5.

Scooore! League: in de Lotto Arena moet gewonnen worden!

13 March 2015 12:00 (Tagtik) Antwerp Giants kreeg dinsdag een oplawaai van Oostende voor de beker en begint vrijdag aan de Final Round in eigen huis tegen Proximus Spirou. Winst in de Lotto Arena is een must in de strijd voor de tweede plek, voor beide ploegen.

Scooore! League: Oostende loopt nog verder uit

08 March 2015 11:45 (Tagtik) Oostende heeft revanche genomen voor de verloren carnavalswedstrijd en wint nipt van Okapi Aalstar. Zondag volgt nog het duel tussen Verviers-Pepinster en Luik, live te volgen op Proximus 5 vanaf 14.50 uur.

Scooore! League: Spirou al meteen met het mes op de keel

06 March 2015 12:30 (Tagtik) Vrijdagavond start de tweede fase van de basketbalcompetitie. In groep A staat Proximus Spirou meteen voor een belangrijke wedstrijd in eigen huis tegen Bergen. In groep B trekt Jurgen Van Meerbeeck voor zijn 150e wedstrijd als coach van Leuven Bears naar Willebroek.

Naar een Scooore! League met 12 ploegen?

03 March 2015 13:15 (Tagtik) De Belgische basketliga heeft 12 licentieaanvragen ontvangen van ploegen die volgend seizoen willen starten in de hoogste Belgische basketbalklasse. De mogelijke nieuwkomer is een nog een ploeg uit Antwerpen en daar zijn de Antwerp Giants niet echt blij om.