Tagtik

Salah laat doorschemeren bij Liverpool te blijven

In een bericht dat hij vorige week op Instagram plaatste, liet Mohamed Salah doorschemeren dat hij de rest van zijn contract bij Liverpool, dat in juni 2025 afloopt, zal uitzitten.

Mohamed Salah speelde afgelopen zondag tegen Wolverhampton (2-0) duidelijk niet zijn laatste wedstrijd voor Liverpool. De Egyptische ster liet maandag via een post op Instagram doorschemeren dat hij volgend seizoen nog bij de club zou zijn. “We weten dat het de trofeeën zijn die tellen en we zullen er alles aan doen om dat volgend seizoen voor elkaar te krijgen. Onze fans verdienen het en we zullen vechten als leeuwen,” schreef de spits, die nog tot juni 2025 onder contract staat bij de Reds.

Volgens Britse media heeft Liverpool afgelopen september een bod van 175 miljoen euro van de Saoedische club Al-Ittihad op Salah afgeslagen. De Egyptenaar zou zijn eerste seizoen bij Liverpool kunnen doorbrengen onder een andere coach dan Jürgen Klopp, die afgelopen zondag na acht jaar afscheid nam van Anfield. Zijn opvolger wordt Arne Slot, voormalig coach van Feyenoord Rotterdam.

(Nicolas Calvet/L’Équipe via Tagtik/Pic : L'Equipe)

Ook dit kan u interesseren