Tagtik

Anderlecht reageert op communicatie van Union

"RSCA en Felice Mazzu zijn verrast en ontgoocheld over de communicatie van Union", zo begint een bericht op de website van Anderlecht.

Felice Mazzu wordt de nieuwe trainer van Anderlecht en Union toonde zich "verbijsterd door de handelingen van onze coach en Anderlecht", zo had de club uit het Dudenpark eerder verklaard. Union onderzoekt welke juridische stappen ondernomen kunnen worden.

"RSCA heeft de voorbije dagen constructief overlegd met Union over een meer dan faire afkoopsom, maar heeft voorlopig geen akkoord kunnen bereiken", zo meent Anderlecht dan weer. "In afwachting van een dergelijk akkoord heeft Felice Mazzu zoals elke gewone werknemer zijn opzeg gegeven, niets meer en niets minder. Dit heeft totaal niets te maken met een speler die gebruik maakt van de wet van '78 om zijn club zonder transfersom te verlaten."

De bruggen tussen de twee clubs zijn nog niet opgeblazen: "RSCA en Felice Mazzu betreuren dat Union deze onderhandeling op het publieke forum brengt, maar blijven bereid om tot een onderling akkoord te komen", zo klinkt het in het Lotto Park.

(Fausto by Tagtik/Source: rsca.be, rusg.brussels/Picture: Pixabay)

 

Ook dit kan u interesseren