Tagtik

Het blijft droog vandaag

Dinsdagochtend is het vrij zonnig. Geleidelijk moet de zon ook meer wolkenvelden naast zich dulden, maar het blijft droog. De maxima liggen tussen 20 en 25 graden. De wind waait meestal zwak uit zuidelijke richtingen; soms wordt hij veranderlijk. Aan de kust steekt rond de middag een matige zeebries op uit noord tot noordoost. Dat meldt het KMI.

Dinsdagavond en -nacht is het overal licht tot gedeeltelijk bewolkt en droog. In de Ardennen kan lokaal wat lage bewolking gevormd worden. De minima liggen meestal tussen 10 en 14 graden. In de grote steden kan de warmte wat blijven hangen met minima tussen 14 en 16 graden. De wind is meestal zwak en veranderlijk, met een voorkeur voor zuidelijke richtingen.

Woensdag blijft het droog met eerst veel zon en in de loop van de dag meer wolkenvelden. De temperaturen klimmen naar waarden tussen 21 en 27 graden. De wind waait overwegend zwak uit zuidelijke tot zuidwestelijke richtingen. Soms wordt hij ook veranderlijk. In de kustregio kan na de middag een zeebries opsteken.

(Skwadra by Tagtik/Source: KMI/Illustration picture: Unsplash)

Ook dit kan u interesseren