Tagtik

Brusselse politie vindt Kinder Surprise-eieren met coke in

Na een verkeersinbreuk voerde de Brusselse lokale recherge een huiszoeking uit bij een man die al lange tijd illegaal in België verbleef en in een drugsonderzoek de aandacht had getrokken. Wat de politie in die woning aantrof, tartte alle verbeelding.

Een baby van amper vier maanden oud woonde er tussen de cocaïne die overal in het huis verspreid lag. De drugs zaten zelfs verstopt in Kinder Surprise-eieren. Ook de moeder van het kind en de schoonmoeder van de verdachte, die aangehouden werd, woonden in het huis.

In totaal lag er 4,650 kilogram cocaïne verspreid over de grond van de slaapkamer en in een gereedschapskoffer. Er werden ook drie Kinder Surprise-eieren gevonden, gevuld met cocaïne, precisieweegschalen en verpakkingsmateriaal. In het salon werd er nog 16.295 euro aangetroffen. Twee voertuigen, een televisietoestel en enkele luxehorloges werden eveneens in beslag genomen.

De man werd officieel in verdenking gesteld voor bezit en verkoop van verdovende middelen in het kader van een vereniging. De verdachte werd aangehouden en zit in de cel.

(Skwadra by Tagtik/Illustration picture: Unsplash)

Ook dit kan u interesseren