Tagtik

Acid belooft nog meer onthullingen over Reuzegommers

YouTuber Acid maakte deze week in een video de identiteit bekend van enkele Reuzegommers. De video werd van YouTube gehaald en tenzij Reuzegommers klacht tegen hem indienen, moet hij geen gerechtelijke vervolging vrezen: het parket van West-Vlaanderen zal er geen gerechtelijk onderzoek naar openen.

Zondag was Acid, Nathan Vandergunst zoals hij echt heet, ook aanwezig op een protestactie aan het Justitiepaleis in Brussel waar zo'n 200 personen hun ongenoegen uiten over het arrest in de zaak-Sanda Dia, de bij zijn doop overleden student.

Acid wil het niet bij die ene video houden. "Ik heb ook tien dagen gewacht om mijn video online te zetten", zo zegt hij bij Het Nieuwsblad. "Ik wachtte tot de traditionele media iets gingen doen, maar dat kwam niet."

Spijt over zijn actie heeft hij zeker niet. "De media hadden dat moeten doen, die namen noemen. Dan had ik mijn video niet moeten verspreiden. Dat er gevolgen zijn voor familieleden, daar heb ik niks mee te maken. Morgen komt er meer van mij, dat beloof ik."

(HL/Source: Nieuwsblad/Picture: Pixabay)

HL

HL

Data journalist @Tagtik

Ook dit kan u interesseren