Tagtik

Belager Filip Dewinter eerder al veroordeeld voor zedendelicten

De 29-jarige Oussama S., de man die eerder deze week betrokken was bij een schermutseling met Filip Dewinter (Vlaams Belang) blijkt in het verleden al te zijn veroordeeld voor ernstige zedendelicten. Hij werd in 2015 veroordeeld tot een gevangenisstraf van 5 jaar cel waarvan 30 maanden effectief. Dat meldt PAL NWS en wordt bevestigd door Antwerps Parketwoordvoerder Kristof Aerts. 

Eerder deze week raakte Filip Dewinter betrokken bij een schermutseling met Oussama S.. De Vlaams Belanger zegt dat hij belaagd werd door de man. Maar die beweert dat het Dewinter was die hem een slag verkocht. De politie stelde een pv op. Dat de man in het verleden is veroordeeld voor zedendelicten én een fervent aanhanger is van PVDA plaatst de feiten in een ander daglicht. 

Oussama S. die 23 was in 2015 liet via de creatie van een fictief personage dat hij ‘Raquel’ noemde, de minderjarige jongens strippen en masturberen voor de webcams. Hij dreigde er ook mee de filmpjes openbaar te maken en had ook een van hen tot seks gedwongen. Op Facebook noemt hij Jos D’haese (PVDA) "1 van de weinigen die effectief durft te zeggen waar het op slaat".

Volgens een uitgebreide verklaring van Vlaams Parlementslid Filip Dewinter (Vlaams Belang) achtervolgde Oussama S. hem tot voor het partijsecretariaat in Antwerpen. Daar ontstond een ruzie en een tumult. Aan diverse media liet Oussama S. optekenen dat Dewinter hem een ‘kniestoot’ zou gegeven hebben. Dewinter ontkent dat.

Oussama S., nu 29 jaar oud is uiteindelijk in 2015 op 23-jarige leeftijd veroordeeld wegens een reeks ernstige zedendelicten. Zo zijn elf minderjarige jongens, tussen de leeftijd van 13 en 16 jaar oud het slachtoffer geworden van zijn perverse fantasieën. (Skwadra by Tagtik/Source: PAL NWS)

Ook dit kan u interesseren