Tagtik

App Vlaams Belang al 35.000 keer gedownload op week tijd

De app die het Vlaams Belang vorige week lanceerde is een gigantisch succes. De app, die beschikbaar is voor Android en IOS is al 35.000 keer gedownload. Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken is zeer tevreden met het resultaat.

"Het betekent dat niet alleen onze boodschap aanslaat, maar ook dat het aanvoelen van censuur breed gedragen is.", zei Van Grieken. "We gaan in ieder geval ondanks deze mooie cijfers niet op onze lauweren blijven zitten. Integendeel, we gaan nog een tandje bijsteken om de app nog handiger, visueel frisser en rijker qua inhoud te maken.", klinkt het.

Vlaams Belang is de eerste Belgische politieke partij met een mobiele applicatie. Naast exclussieve inhoud zit er in de app ook een chatmogelijkheid en een scoresysteem. Van Grieken legt uit waarom de app er kwam: "We merken allemaal de toenemende censuur op sociale media. Google, Facebook en Twitter zijn op jacht naar elke afwijkende mening of burger die buiten de lijntjes durft kleuren." Voor Van Grieken zijn de 35.000 downloads slechts het begin. "Want we gaan de app nog verbeteren, handiger maken, visueel frisser en met nog meer functies. De kracht van een overtuiging zal altijd sterker zijn dan censuur.", besluit Van Grieken. (Skwadra by Tagtik/Source: PALNWS)

Ook dit kan u interesseren