Tagtik

TikTokker zamelt 180.000 euro in en zorgt ervoor dat vrouw (81) eindelijk met pensioen kan

Heel wat influencers gebruiken hun TikTok-account om de wereld een betere plek te maken, zo ook de Amerikaanse TikTokker Devan Bonagura.

Devan raakte heel wat mensen met zijn filmpje over de 81-jarige Nola. Deze Amerikaanse werkt op haar bejaarde leeftijd nog steeds in een Walmart-supermarkt om haar woonlenig af te kunnen betalen en rond te komen. “Het leven zou niet zo moeilijk moeten zijn ...”, schreef Devan bij een filmpje waarin de dame is te zien in haar outfit van Walmart, terwijl ze een korte pauze neemt en wezenloos voor zich uitstaart. Het videootje van 15 seconden ging viraal en werd miljoenen keren bekeken. TikTokkers vroegen Devan om een geldinzamelactie te houden voor de oudste Walmartwerknemer. Devan besloot dat te doen en opende een pagina op GoFundMe. Vervolgens rolde het geld vlot binnen. Intussen is al maar liefst 186.000 dollar ingezameld voor de dame via GoFundMe. Al het ingezamelde geld gaat naar Nola, die besloten heeft om Walmart tijdens de feestdagen nog uit de nood te helpen, en vervolgens eindelijk te genieten van haar welverdiend pensioen. Dit alles dankzij TikTokker Devan en iedereen die een steentje bijdroeg.

(FVDV for Tagtik/Picture: TikTok)

@dbon973_ :/ I feel bad. #fyp #blowthisup #sad #walmart ♬ Jocelyn Flores - XXXTENTACION

@dbon973_ WE LOVE YOU NOLA I HOPE THIS HELPS❤️???? #blowthisup #fyp #gofundme #nola #walmart #viralvideo ♬ original sound - DBON

FVDV

FVDV

Franco Vandevelde - Journalist NL @Tagtik

Ook dit kan u interesseren