Tagtik

Drie steekpartijen in Brussel: 2 doden en 2 gewonden

De ravage na de rellen na de WK-match van Marokko was nog maar net opgeruimd, of maandag werd de Belgische hoofdstad opnieuw geteisterd door drieste incidenten.

Maandagavond vonden maar liefst drie steekpartijen plaats op Brusselse bodem. De steekpartijen zouden niets met elkaar te maken hebben.

De eerste steekpartij gebeurde aan de Veeweydekaai in Anderlecht. Een onbekende man viel er twee voorbijgangers, een fietser en een wandelaar, aan met een mes. Ze raakten beiden gewond, één van hen is zwaargewond. De dader is spoorloos.

De tweede steekpartij gebeurde in een opvangcentrum in Sint-Jans-Molenbeek. Twee mannen kregen er ruzie en haalden messen boven. Eén van hen overleefde dat mesgevecht niet. De politie pakte de verdachte op.

De derde steekpartij die maandagavond plaatsvond in Brussel, gebeurde op het Bethlehemplein in Sint-Gillis. Een man stak er op straat een 20-jarige man dood. De politie meldt dat het dinsdagochtend een verdachte heeft opgepakt. Het zou gaan om een Braziliaanse man die gekend is in het drugsmilieu.

(Skwadra by Tagtik/Illustration picture: Pixabay)

Ook dit kan u interesseren