Tagtik

Bart De Wever geveld door stevige coronabesmetting

U hoeft niet naar Antwerps burgemeester Bart De Wever te zoeken in de resultaten van de Antwerp 10 miles of marathon van Antwerpen. Eind april sukkelde De Wever immers wat met zijn gezondheid en paste hij voor de hoogmis van het lopen in Antwerpen.

Nu blijkt dat de N-VA-voorzitter met een hardnekkige coronabesmetting kampte. Eerst dacht De Wever dat hij met een gewone verkoudheid kampte, maar na enkele dagen was die toen nog steeds niet voorbij. “Ik heb toen bloed laten prikken en daaruit bleek dat ik corona heb gehad tijdens de paasvakantie. Ik zat nog steeds met bacteriën in de longen”, vertelde De Wever zondag op de Groenplaats bij de lokale televisie van ATV. “Deze coronabesmetting is veel erger dan de eerste keer, eind december. Toen had ik net mijn booster gehad en was ik na een weekje uitzieken weer genezen”, aldus De Wever.

“Nu is het veel erger. Ik kan al vier weken niet sporten en voel me nog altijd fysiek en mentaal moe. Ik lees die gruwelverhalen in de kranten waar mensen spreken van maandenlange problemen, daar zit ik echt niet op te wachten”, sluit hij af.

(Skwadra by Tagtik/Source: ATV/Illustration picture: Pixabay)

Ook dit kan u interesseren