Tagtik

Ontvoerd meisje na 6 jaar teruggevonden door Netflix-serie

In 2017 werd de toen 9-jarige Kayla Unbehaun ontvoerd door haar moeder in Chicago, in de Amerikaanse staat Illinois. Ze leek sindsdien wel van de aardbol verdwenen. Haar vader bleef al die tijd zoeken en dankzij een Netflix-serie kan hij nu zijn dochter opnieuw omhelzen.

De vader van het meisje had in 2017 de volledige voogdij over haar gekregen. Maar ze mocht af en toe op bezoek bij haar moeder in Chicago. Op 5 juli 2017 verdween de moeder echter spoorloos met de 9-jarige Kayla. Er werd kort na haar verdwijning een arrestatiebevel uitgevaardigd voor ontvoering. Een grootschalige zoektocht van de politie en vrijwilligers leverde niets op. Maar Netflix zorgt nu voor dé doorbraak!

De Netflix-serie 'Unsolved mysteries' besloot om de zaak van Kayla te bespreken. De serie gaat over ontvoeringen door ouders. Een winkelmedewerker uit Asheville, in de staat North Carolina, herkende Kayla, inmiddels 16, plots toen ze in haar winkel boodschappen deed. De winkelmedewerker had de Netflix-aflevering immers gezien. Ze waarschuwde de politie en de moeder werd opgepakt. Kayla kan nu na zes jaar herenigd worden met haar vader. 

(Skwadra by Tagtik/Picture: Facebook)

Ook dit kan u interesseren