Tagtik

Vlaams huwelijksfeest eindigt in tragedie met twee doden

Een man uit Koningshooikt beloofde om zijn vrienden veilig thuis te brengen na een trouwfeest in het Antwerpse Berlaar-Heikant, maar dat liep compleet fout.

L.W. had zijn vriendengroep beloofd om BOB te zijn en hen naar huis te brengen aan het einde van het trouwfeest van hun vrienden. Maar dat gebeurde niet. De 36-jarige Joyce en 37-jarige Wim, ouders van twee kinderen, stierven toen L.W. stomdronken een ongeval had na het huwelijksfeest. Het dodelijke ongeval vond plaats op zaterdag 22 september 2022. Hallucinante details komen nu naar de oppervlakte dankzij politie-onderzoek.

L.W. reed met zijn Porsche Panamera maar liefst minstens 135 km/u in een zone waar slechts 70 km/u is toegelaten. Hij bleek bovendien stomdronken te zijn. Uit verder onderzoek bleek immers dat de bestuurder 1,8 promille in zijn bloed zou hebben gehad. 

Het ongeval gebeurde omstreeks 3.30 uur op de Aarschotsesteenweg, ter hoogte van de fabriek van Van Hool. L.W. botste met de Porsche Panamera tegen de rotonde. De sportwagen werd drie meter hoog de lucht in gekatapulteerd en kwam met een klap neer op een parking. Twee van de zes inzittenden overleefden deze immense klap niet. Joyce en Wim zaten op de achterbank en zij kwamen om het leven. Andere inzittenden raakten gewond. 

(Skwadra by Tagtik/Source: Nieuwsblad - HLN/Illustration picture: Pixabay)

Ook dit kan u interesseren