Tagtik

Ontwakende beer gaat viraal (VIDEO): ziet u er ook zo uit op maandagochtend?

Alsof ze drie jaar onder een trein gelegen heeft, een heel vat bier heeft opgedronken de nacht voordien, ook nog eens geen daglicht kan verdragen en op een maandagochtend veel te vroeg gewekt wordt door de wekker. Zo ziet een berin eruit die net uit haar winterslaap ontwaakte. Videobeelden van ijsbeer Chada gaan viraal.

Het ‘White Rock’-berenreservaat in Oekraïne deelde de geestige beelden van het dier deze week op TikTok. En sindsdien hebben de beelden het internet veroverd. Chada is een zeldzame ondersoort van de Isabelbeer of ook Himalayabeer. Er zouden nog maar 300 exemplaren van deze soort in het wild leven. Sinds 2019 verblijft ze in het dierenreservaat nabij Kiev, waar ze nu op 24-jarige leeftijd van haar oude dag geniet. Voordien werd ze jarenlang uitgebuit en mishandeld als circusdier. 

(Skwadra by Tagtik/Picture: TikTok)

@whiterockbearsanctuary Це я починаю робочий тиждень. Доброго #ранку. Ми всі трохи Чада з понеділка This is me starting the work #week. Good morning. We're all like Chada on Monday #mondaymotivation #понеділок #кудипітикиїв ♬ оригинальный звук - Whiterockbearsanctuary

Ook dit kan u interesseren