Tagtik

"Maddie McCann kan nog altijd in leven zijn"

Madeleine McCann, toen net geen vier jaar, verdween in mei 2007 toen ze met haar ouders op vakantie was in Portugal. Terwijl haar ouders in een vakantieresort in Praia da Luz in een restaurant aan het eten waren met vrienden, verdween ze uit haar kamer. Veertien jaar later is nog altijd niet duidelijk wat er met haar gebeurd is.

Het Duitse gerecht stopte een 43-jarige Duitser in de cel die verdacht wordt een rol te hebben gespeeld in de verdwijning van Maddie McCann. Uit zijn telefoonverkeer bleek dat de Duitser in de buurt was te tijde van de verdwijning.

De Britse politie blijft de zaak behandelen als een verdwijningszaak, terwijl de Duitsers het als een moordzaak behandelen. Speurders van Scotland Yard zijn nog altijd met de zaak bezig, zo schreef de Britse tabloid Daily Mail afgelopen weekend.

'Operation Grange', zoals het onderzoek naar de verdwijning wordt genoemd, zit nog altijd in een 'actieve fase': het Britse ministerie van Binnenlandse Zaken kende een subsidie van 350.000 pond toe om tot 2022 alle mogelijke pistes nog te onderzoeken.

(Fausto by Tagtik/Sourc: Daily Mail/Picture: Pixabay)

Ook dit kan u interesseren