Tagtik

Kies eens voor vegetarische wraps op de barbecue

Een barbecue associëren wij nog steeds met vele stukken vlees. Maar wat met de vegetariërs?

Welnu, ga eens voor vegetarische wraps op de barbecue. Helemaal geen extra werk en je zal er de vegetariërs onder de gasten heel blij mee maken!

Hoe ga je te werk?
Nodig: 1 tortillawrap per persoon (of meer)

Voor de vulling kan je kiezen uit heel wat groenten: bosuitjes, paprika, courgette, bonen, tomaten …

Je kan ervoor kiezen om deze vulling in een aluminium schaaltje, met op de bodem wat olijfolie, op de bbq klaar te maken. Indien weinig tijd neem je bijvoorbeeld kant-en-klare maïs, bonen …

Bestrijk de wrap met een sausje naar keuze (salsa …) en verdeel er de groenten over. Rol de wrap op.

Doe vervolgens de wrap in een visklem en leg 6 à 8 minuten op de barbecue zodat er grillstrepen ontstaan. Draai regelmatig om want de wraps kleuren snel. Haal uit de klem en serveer direct.

Tip: ook lekker wanneer je bv. mozzarellabolletjes mee in de vulling doet (andere kaas kan ook) die dan lekker smelt over de groentjes.

(Skwadra by Tagtik/Illustration picture: Pixabay)

Ook dit kan u interesseren