Tagtik

Vlaamse twintiger vermist in Australië

De 29-jarige Belg Stef Vandevelde is vermist in het Australische Sydney. 

De Vlaamse twintiger woont al vier jaar in Australië en werd er het laatst gezien op dinsdag 29 november. Politie en familie maken zich ernstige zorgen over het welzijn van Stef.

“Stef werd het laatst gezien op dinsdag 29 november rond 14.30 uur, wandelend in Elizabeth Street in het centrum van Sydney. Toen zijn familie en vrienden hem niet konden bereiken, werden agenten van de politieafdeling van Sydney ingelicht en begonnen ze een onderzoek naar zijn verblijfplaats. De politie en familie maken zich ernstige zorgen over het welzijn van Stef”, verklaart de politie van New South Wales, de deelstaat waarin Sydney ligt.

“Stef wordt omschreven als een blanke man, zo’n 175 à 180 cm groot, gemiddeld gebouwd, met blond haar en een baard”, volgens het opsporingsbericht. “Hij werd het laatst gezien in een donkerblauwe short en witte Nike sneakers. Hij komt vaak in het centrum van Sydney en de buurten Ultimo en Bardwell Park.” De politie vraagt iedereen met informatie om dringend contact op te nemen met het politiekantoor van Sydney of Crime Stoppers.

(Skwadra by Tagtik/Picture: Police)

Ook dit kan u interesseren