Tagtik

Hoofdverdachten vrijgelaten in verkrachtingszaak Belgische toeriste in Italiaanse strandclub

De Italiaanse politie had twee mannen opgepakt die ervan verdacht werden een 20-jarige Belgische toeriste midden juli te hebben verkracht in de toiletten van een strandclub in het Zuid-Italiaanse Gallipoli. Beide hoofdverdachten werden echter vrijgelaten door gebrek aan bewijzen.

Pas na twintig minuten werd de Belgische uit de gruwel en greep van haar aanvallers gered door haar vrienden en enkele medewerkers van de security. Vervolgens werd ze naar het ziekenhuis gebracht en werd de politie verwittigd.

De hoofdverdachten zijn 20 en 26 en waren ook met vakantie in Gallipoli. De verdachten beweerden dat het om seks met wederzijdse toestemming ging. In het ziekenhuis troffen de artsen echter blauwe plekken en andere tekenen van seksueel geweld aan bij het slachtoffer.

De twee Italiaanse mannen die in voorhechtenis zaten op verdenking van de verkrachting van de Belgische toeriste werden afgelopen week echter vrijgelaten wegens gebrek aan bewijs. De twee ontkennen de aanklacht en zeggen dat ze met wederzijdse toestemming seks hadden met de vrouw.

(Skwadra by Tagtik/Illustration picture: Unsplash)

Ook dit kan u interesseren