Tagtik

Dochter David en Victoria Beckham ontsnapt aan ontvoering

De 11-jarige dochter van voetballegende David Beckham en Spice Girl Victoria werd aan haar school door een stalker opgewacht. De vrouw wou het 11-jarige meisje ontvoeren.

De stalker, Sharon Bell, valt het gezin Beckham al vijf jaar lang lastig. Het toppunt kwam er toen ze aan de schoolpoort stond en beweerde de echte moeder van de 11-jarige Harper Beckham te zijn. De feiten zijn heel intimiderend voor de familie Beckham, en zeker voor de dochter van 11. “Ze is nu bang om naar buiten te gaan. Ze heeft het erg zwaar en maakt zich zorgen, vooral als Harper op schoolreisje gaat”, laat Victoria’s advocate Arizuna Asante aan The Mirror weten. In een verklaring die werd voorgelezen in de rechtbank, voegde de modeontwerper daaraan toe: “Ik heb geprobeerd het me zo min mogelijk te laten raken, omdat ik me zorgen maak over het effect dat het kan hebben op Harper. Ik heb geprobeerd haar te beschermen en ik maak me zorgen over haar veiligheid.”

Sharon Bell verscheen voor de rechtbank van Westminster en werd aangeklaagd voor intimidatie. Zowel Victoria als haar man David legden een verklaring af over de traumatische gebeurtenis. Omdat de stalker een psychische stoornis heeft, is niet overgegaan tot strafrechtelijke vervolging. Wel is haar een levenslang verbod opgelegd ooit nog contact te zoeken met de Beckhams en hun kinderen.

(Skwadra by Tagtik/Source: The Mirror/Illustration picture: Unsplash)

Ook dit kan u interesseren