Tagtik

Elke Clijsters klaagt Jelle Van Damme aan

Elke Clijsters heeft een emotioneel bericht gepost op Instagram. De zus van Kim en ex-echtgenote van voetballer Jelle Van Damme gaf daarin aan dat zij al drie jaar gestalkt wordt.

"Hij maakte anonieme profielen aan, waarmee hij reacties achterliet op mijn profiel en mij berichten stuurde. Hij liegt over mij en zegt tegen anderen dat ik een verschrikkelijk mens ben," zo stond er te lezen. "Hij zat 's nachts aan mijn huis in zijn wagen te wachten en te kijken naar wat ik aan het doen was of wie ik mee naar huis nam."

De naam van de stalker noemde ze niet, maar Het Laatste Nieuws achterhaalde dat ze een strafklacht heeft ingediend bij het parket van Hasselt tegen Jelle Van Damme, haar ex-man en vader van haar twee kinderen. Het parket bevestigde het nieuws aan de krant.

Elke Clijsters verwijderde ondertussen het bericht van haar Instagramaccount, de makelaar van Van Damme ontkent dat er een strafklacht is ingediend tegen de speler.

Van Damme en Clijsters waren negen jaar samen, maar kenden een woelig huwelijksleven. Het koppel ging enkele keren uit elkaar. Een definitieve breuk kwam er toen de voetballer in 2016 in de States ging voetballen. Ondertussen speelt hij opnieuw in België, bij Antwerp.

(Fausto by Tagtik/Source: HLN/Picture: Belga)

Ook dit kan u interesseren