Tagtik

Belager Filip Dewinter eerder al veroordeeld voor zedendelicten

13 juni 2021 10:56 De 29-jarige Oussama S., de man die eerder deze week betrokken was bij een schermutseling met Filip Dewinter (Vlaams Belang) blijkt in het verleden al te zijn veroordeeld voor ernstige zedendelicten. Hij werd in 2015 veroordeeld tot een gevangenisstraf van 5 jaar cel waarvan 30 maanden effectief. Dat meldt PAL NWS en wordt bevestigd door Antwerps Parketwoordvoerder Kristof Aerts. 

Dit is de agenda van Biden in Brussel

12 juni 2021 16:30 De Amerikaanse president Joe Biden is bezig aan zijn eerste buitenlandse reis naar Europa. Sinds woensdag is hij in het Verenigd Koninkrijk, zondagavond landt hij in Brussel. Wat staat er op zijn agenda in Brussel?

"Bart De Wever gedraagt zich als een Romeinse keizer

06 juni 2021 14:41 De rechtse N-VA'ers zullen volgens Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken intern op tafel kloppen om na de volgende verkiezingen een regering te vormen met zijn partij. N-VA-voorzitter Bart De Wever vindt dat zo een coalitie niet realistisch is. 

Vlaams Belangers hekelen politiek getinte uitspraken Van Ranst

23 mei 2021 09:13 Viroloog Marc Van Ranst heeft op Twitter weer maar eens een politiek getinte boodschap verkondigd. Volgens Van Ranst is er door het Vlaams Belang en andere rechtse figuren "een hellend vlak" gecreëerd, waardoor bedreigingen aan het adres van virologen normaal zijn geworden.