Tagtik

Dries Van Langenhove wil geen verplichting tot vaccinatie

23 oktober 2021 13:59 Volksvertegenwoordiger in het federale parlement Dries Van Langenhove vindt niet dat mensen mogen verplicht worden om gevaccineerd te worden tegen het coronavirus. De vrije keuze voor een derde boostershot mag er wel zijn voor de 28-jarige Vlaams Belanger.

Amper 36,4% Amerikanen staan nog achter president Biden

17 oktober 2021 16:13 Amper 36,4 procent van de Amerikanen staan nog achter president Joe Biden. dat blijkt uit de recente Zogby-peling. Het goedkeuringscijfer blijft daarmee verder dalen. Vooral de moeizame terugtrekking van de Amerikaanse troepen uit Afghanistan zorgt voor deze slechte cijfers. 

Aantal asielaanvragen blijft stijgen

17 oktober 2021 14:35 De afgelopen maanden is het aantal asielaanvragen in ons land blijven stijgen. Dat blijkt uit de nieuwste cijfers van het Commissariaat-Generaal voor de Vluchtelingen en de Staatlozen (CGVS), die Vlaams Belang-Kamerlid Dries Van Langenhove kon inkijken, blijkt dat vorige maand 3.326 asielaanvragen werden geregistreerd.

De Wever haalt uit: “Je moet de mensen niet uitlachen”

13 oktober 2021 09:00 N-VA-voorzitter Bart De Wever is bijzonder scherp voor het begrotingsakkoord dat de federale regering dinsdag voorstelde. De Wever oordeelt dat de werkende middenklasse in België mag betalen voor inactiviteit die wordt beloond in plaats van aangepakt. “De Vlaamse regering heeft één nacht vergaderd en is op weg naar een evenwicht. Hier zien we theatrale toestanden en ambras, en krijgen we vooral belastingen”, klinkt het.

Sihame El Kaouakibi krijgt eigen documentaire op Eén

10 oktober 2021 12:18 Ongelofelijk, maar waar. Sihame El Kaouakibi krijgt een eigen documentairereeks. De zieke Vlaamse parlementaire laat zich al enige tijd filmen en interviewen door reportagemaker Eric Goens. Naast een volwaardig loon, lijkt het er dus op dat Sihame nog een extra zakcentje verdient door zich te laten filmen.