Tagtik

El Kaouakibi: 2,4 miljoen euro vastgoed gekocht in 4 jaar tijd

03 april 2021 12:00 De stad Antwerpen heeft de inbeslagname gevraagd van het vermogen van Sihame El Kaouakibi. VTM Nieuws meldde dat de politica in 4 jaar tijd voor 2,4 miljoen euro aan vastgoed kocht en die nu snel probeert van de hand te doen nadat het schandaal rond vervalste facturen is losgebarsten.

Overlegcomité: wat mogen we verwachten?

23 maart 2021 17:30 Volgens de experten is er een harde lockdown nodig, maar volgens Vlaams minister-president Jambon moet er ook rekening worden gehouden of er daarvoor voldoende draagvlak is bij de bevolking.

Trump: ik voel me alsmaar beter

04 oktober 2020 08:56 De Amerikaanse president Donald Trump heeft in een videoboodschap op Twitter meegedeeld dat hij zich alsmaar beter voelt. Hij geeft toe dat hij zich vrijdag niet al te best voelde, maar dat het sinds gisteren beter met hem gaat. Trump is afgelopen vrijdag uit voorzorg opgenomen in het ziekenhuis.

De Wever laat zich voor het eerst door zoon naar koning brengen

08 augustus 2020 15:48 Koninklijk opdrachthoudhouders Paul Magnette (PS) Bart De Wever (N-VA) zijn aangekomen op het koninklijk paleis. Ze zullen er opnieuw een stand van zaken geven over de vorming van een nieuwe federale regering. Opmerkelijk is dat de oudste zoon van De Wever, Hendrik, zijn vader naar de koning heeft gebracht. De vaste medewerker van de Antwerpse burgemeester is namelijk op verlof. 

Witte Huis geeft topadviseur Fauci een sneer

13 juli 2020 07:15 Volgens de adviseurs van Amerikaans president Donald Trump heeft dokter Anthony Fauci, de Amerikaanse topexpert over het coronavirus, bij het begin van de uitbraak van de epidemie meerdere keren verkeerde verklaringen afgelegd.