Tagtik

Argentijnse doelman viert trofee met obsceen gebaar (VIDEO)

19 December 2022 13:00 Na afloop van de WK-finale werd de Argentijnse keeper Emiliano Martinez gekroond tot doelman van het tornooi. De 30-jarige Argentijnse doelman speelde een uitstekende wereldbeker en hield Argentinië ook in de finale meermaals recht met prachtige reflexen.

Qatarese sjeik weigert hand te schudden van vrouwelijke ref (VIDEO)

18 December 2022 13:00 De Kroaten wisten Marokko opzij te zetten in de strijd om de derde plaats op het WK voetbal. Na afloop van de kleine finale kregen de Kroaten dus hun bronzen plak, maar ook de scheidsrechters en andere officials mochten langsgaan bij FIFA-baas Gianni Infantino voor een bekroning. Ze kregen vervolgens eveneens een handdruk van de aanwezige sjeik.

Happy end voor Argentijnse man die viraal ging tijdens halve finale

17 December 2022 09:55 De 83-jarige Carlos Bejar uit een stadje dicht bij de Argentijnse hoofdstad Buenos Aires heeft thuis geen kabelaansluiting en besloot daarom om de halve finale op het WK voetbal tussen Argentinië en Kroatië te bekijken op een televisie in het uitstalraam van de elektronicawinkel op 40 meter van zijn deur. Een foto van dit opvallende tafereel is viraal gegaan.