Tagtik

Moet Racing Genk vrezen voor de wintermercato?

14 november 2018 12:45 Racing Genk blijft na vijftien speeldagen ongeslagen in de Jupiler Pro League en maakt indruk in de Europa League. De ploeg van Philippe Clement is duidelijk een titelkandidaat... op voorwaarde dat de wintermercato geen roet in het eten gooit.

Messi: een nieuw record in zicht

13 november 2018 16:00 Maandagavond werden in Barcelona de jaarlijkse prijzen uitgedeeld van Marca, de... Madrileense sportkrant, voor het vorige voetbalseizoen. Lionel Messi en Jan Oblak waren de grote sterren. De Argentijn beleefde twee historische dagen na elkaar.

Conte verbreekt de stilte

13 november 2018 11:45 Antonio Conte leek op weg te zijn naar het Estadio Santiago Bernabéu, maar ondertussen werd Santiago Solari bevestigd als hoofdtrainer van Real Madrid. Dit seizoen ziet de Italiaan zichzelf nergens aan de slag gaan.

Real Madrid heeft Martinez niet nodig

12 november 2018 12:00 In de 116-jarige geschiedenis van de club is een trainer bij Real Madrid nooit beter begonnen dan Santiago Solari. De Argentijnse coach nam de ploeg ad interim onder zijn hoede na het ontslag van Julen Lopetegui in afwachting van een grote naam. Nu staat niets een permanente aanstelling in de weg.

Een onwaarschijnlijk record in La Liga

11 november 2018 13:00 Inaki Williams scoorde zaterdag twee keer in het Wanda Metropolitano, maar toch verloor Athletic Club met 3-2 van Atlético Madrid. De Bask evenaart wel een bijzonder record in La Liga.