Tagtik

Scooore! League: nog vier ploegen strijden om de tweede plek

30 April 2015 14:45 (Tagtik) Op de voorlaatste speeldag voor de aanvang van de play-offs verzekert Verviers-Pepinster zich in poule B van een play-offticket. In poule A liggen de plaatsen nog niet vast: Charleroi, Bergen, Limburg United en Okapi Aalstar strijden nog om het thuisvoordeel.

Scooore! League: spannend tot het bittere einde!

29 April 2015 12:00 (Tagtik) Met nog twee speeldagen voor de play-offs kan de rangschikking in poule A nog helemaal door elkaar worden geschud ... op de leidersplaats van Oostende na. In poule B ligt nog één play-offticket voor het grijpen.

Scooore! League: de eindsprint is ingezet!

25 April 2015 17:15 (Tagtik) Na de inhaalwedstrijden van de voorbije week blijft het superspannend in de Scooore! League. Zaterdag zendt Proximus 5 het duel uit tussen Okapi Aalstar en Limburg United, live te volgen vanaf 20.20 uur.

Scooore! League: Limburg United steeds dichter bij de tweede stek

19 April 2015 13:30 (Tagtik) Op speeldag 29 van de Scooore! League zorgde Limburg United vrijdag al voor dé stunt van de speeldag door te winnen van leider Oostende. Ook Proximus Spirou, Okapi Aalstar en Kangoeroes Willebroek winnen hun duel. Zondag volgt nog Brussels-Leuven Bears, live te volgen op Proximus 5 vanaf 14.50 uur.