Tagtik

Onderzoek gestart na bedreigingen tegen Di Maria

26 March 2024 13:00 De politie onderzoekt bedreigingen tegen de familie van de wereldkampioen in zijn huis in de buurt van Rosario, tegen de achtergrond van bedreigingen die verband houden met de drugshandel, die wijdverbreid is in de op twee na grootste stad van Argentinië

Slechts 37% van de Fransen “kijkt uit” naar de Spelen

26 March 2024 11:30 Iets minder dan vier op de tien Fransen (37%) zegt “heel veel” of “een beetje ongeduldig” uit te kijken naar de Olympische Spelen in Parijs (26 juli-11 augustus). Dat blijkt uit een enquête van Viavoice die maandag  werd bekendgemaakt op een journalismeconferentie in Tours.

Laporte trekt zich terug

26 March 2024 10:51 Christophe Laporte, die nog steeds last heeft van “buikgriep”, heeft zich noodgedwongen teruggetrokken uit de Ronde van Vlaanderen (zondag) en zijn voorbereidingswedstrijd, Dwars door Vlaanderen (woensdag). Zijn ploeg, Visma-Lease a Bike, hoopt hem terug te hebben voor Parijs-Roubaix.

Van der Poel geveld door vermoeidheid

26 March 2024 10:24 De Nederlander Mathieu Van der Poel, die vrijdag nog de E3 Saxo Classic op zijn naam schreef, had duidelijk te veel energie verspeeld in Harelbeke om zondag Gent-Wevelgem te winnen.