Tagtik

UFC-vechter ontslagen voor bijten tegenstander

25 March 2024 11:45 De Braziliaan Igor Severino, die zaterdagavond zijn eerste UFC-gevecht vocht, zal geen tweede gevecht vechten. Hij werd gediskwalificeerd voor het bijten van zijn Braziliaanse collega Andre Lima in zijn biceps en zal worden ontslagen door de organisatie.

Robinho is aangekomen in de gevangenis

25 March 2024 11:08 De 40-jarige Robinho is donderdagavond overgebracht naar de Tremembé gevangenis in de staat Sao Paulo, nadat zijn verzoek om vrijlating was afgewezen door het Braziliaanse Hooggerechtshof.

Lance Armstrong met PTSD in therapie na dopingbekentenissen

20 March 2024 11:13 Lance Armstrong won de Tour de France maar liefst zeven keer. De Amerikaan viel echter genadeloos van zijn voetstuk toen bleek dat hij daarvoor doping had gebruikt. Hij werd levenslang geschorst als wielrenner en zag de Tour-zeges van zijn erelijst verdwijnen. 

Jarrod Bowen, een nieuwe sterkhouder bij West Ham

17 March 2024 10:46 Jarrod Bowen, met zijn 14 doelpunten dit seizoen, is uitgegroeid tot een offensieve pijler voor West Ham, waarmee hij zijn cruciale rol binnen het team illustreert. Door zijn prestaties te analyseren, kunnen we de sleutelkenmerken van zijn spel identificeren die hem een waardevolle aanwinst maken, terwijl we ook de gebieden belichten waarop hij verder kan verbeteren.