Tagtik

Hoe raken de cyclocrossers in Tabor en terug?

Lees hier alles over het veldrijden

Zaterdag Tabor en zondag Hamme: het  weekend belooft heel druk te worden voor de topveldrijders die beide wedstrijden op het programma hebben staan. Tussen de twee plekken liggen immers 950 kilometer en die zullen de meesten overbruggen met de camper.

Het team van Telenet Fidea wilde vanuit Tabor met het vliegtuig terugkeren, maar die vlucht met Ryanair werd geannuleerd. Zij overnachten zaterdagnacht in Frankfurt om in twee etappes terug te keren.

Mathieu van der Poel, Sanne Cant en Gianni Vermeersch keren wel terug met het vliegtuig: zij rijden zaterdag na de cross in Tabor naar München en nemen daar zondagmorgen het vliegtuig naar België.

Wout van Aert hoeft zich minder zorgen te maken om de logistiek: dit weekend staat alleen de Wereldbekercross van Tabor op zijn programma.

(Fausto by Tagtik/Source: HLN/Picture: Belga)

Volgende cross die LIVE te bekijken is op Proximus TV: de Wereldbekercross in Tabor op zaterdag 17 november (de streaming vind je hier).

Wil je de helden van de cross gratis en in levenden lijve aan het werk zien? Win een vip-package of vijf duo-tickets voor de Scheldecross van Antwerpen op 15 december. Waag hier je kans!

Ook dit kan u interesseren